Welcome to RedzKing - Your New Personality

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

All Activity

This stream auto-updates   

 1. Today
 2. Salut, am decis sa vad dau job-ul Santa nu este facut de mine. Nu ezitati sa dati un Like sau Subscribe pentru a mai posta job-uri de genul. PS: Nu luati inseama thunbnailul xD. Link prezentare: https://youtu.be/DDspbMOFo48 Link download: https://pastebin.com/mbkM669z
 3. Last week
 4. Ofer servicii Scripting !

 5. Multumim pentru acest tutorial, sigur va ajuta cativa oameni incepatori in acest domeniu.
 6. EXPLICATII 1. if(gPlayerLogged[playerid] == 0) return SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHTRED, "You need to login first."); =>Aceasta functie verifica daca player-ul respectiv este conectat pentru a folosi comanda. 2. if(PlayerToPoint(5.0, playerid, 1758.1755,-1845.6862,13.5776)) => Este locul unde player-ul poate tasta /bonus [e random pus de mine] 3.if(PlayerInfo[playerid][pLevel] == 1) => Este acea functie care verifica daca ai level 1 pentru a tasta comanda. 4.GivePlayerCash/ PlayerInfo[playerid][pLevel] = 3;/PlayerInfo[playerid][pCarLic] = 1; => Suma primita la /bonus + Level-ul pe care-l primiti si Licenta de condus. 5.Chestia cu Update si SetPlayerScore => Este pentru a se salva acel bonus [cand te reconectezi gen] 6.SendClientMessage => Mesajul pe care il va primi jucatorul cand va tasta /bonus. 7.else => va returna alt mesaj in care spune ca bonus-ul e doar pentru incepatori [level 1]
 7. Multumim ca ne-ai postat acest gamemode.
 8. Buna seara / Ziua astazi m-am gandit sa va postez gamemodeul u-Network (BluMix a.k.a Og-Mania) ! Gamemode by Zeco.F Video: Download: http://www119.zippyshare.com/v/NcbvGZR9/file.html Password: Floryn_Zeco VirusTotalScan: https://www.virustotal.com/#/f…0MjMyZDg6MTUwNzQ5MDM2Ng==
 9. Nume: AlexGX Vârstă: 18 De ce aplici pentru acest grad: Vreau sa ajut comunitatea sa creasca si imi place sa administrez un forum. Experienţă de moderare: 2 ANI Număr de posturi: Sunt nou ,dar voi fii foarte activ Categoria dorita: Administrator Descriere în minim 2 rânduri:Am 18 ani ,imi place sa administrez site-uri/forum-uri ..servere sa-mp.. chestii de genul.
 10. Earlier
 11. De cand aicea este sctiunea de cereri pentru servere , next warn ai grija unde postezi. mutat
 12. te astept pe sv pentru grad
 13. DNS-ul este luat revino cu edit
 14. DNS LUAT, E AL MEU
 15. Da-mi pm cu subforumurile dorite
 16. Nickname pe server: dbw0w Ore jucate: 1 De cat timp joci pe server: joc de azi pe server. Varsta reala:Am varsta de 14 ani. Ce alte jocuri mai joc?:CS:GO witch it, gta V, CS 1.6, S.K.I.L.L Ce vei face dupa terminarea liceului?:Facultatea, bine inteles. Cea mai mare realizare pe redzking: Cea mai mare realizare a fost de a ma inregistra pe server. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Nimic, voi fii un lider ca toti liderii. Ai citit regulamentul liderilor (CLICK AICI)?: Desigur. De ce ai aplicat pentru functia de lider?:Pentru ca simt ca-s potrivit pentru asta. Ce te deranjeaza cel mai mult la redzking?: Nimic. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?:- In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?:- De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca am mai fost si am experienta. Link catre profilul pe panel:http://redzking.ro/panel/profile/dbw0w Ai fost banat vreodata? De ce?: - Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban):Nu am. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?:Mafiile sunt cele mai distractive, din punctul meu de vedere, din partea altora sunt cele mai enervante, mie imi place pentru ca este mereu actiune. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?:Nu imi plac, muncesti prea mult si nu esti rasplatit cu aproximativ nimic. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?:In departamente chiar muncesti dar si primesti multi bani.
 17. Nickname pe server: GameSoL Ore jucate: 10 De cat timp joci pe server: 3 samptamani! Varsta reala:14 ani Ce alte jocuri mai joc?: ETS 2 SI atat! Ce vei face dupa terminarea liceului?:Facultatea! Cea mai mare realizare pe redzking:Am fost leader National Guard. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa fac sedintele mai frumoase si sa fiu foarte exigent cu membri factiunei mele! Ai citit regulamentul liderilor (CLICK AICI)?: Da De ce ai aplicat pentru functia de lider?: Deoarece am destula experienta pentru a fi un leader! Ce te deranjeaza cel mai mult la redzking?: Ma deranjeazaa uni helperi ca nu stiu sa raspunda la anumite intrebari banale! In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?: Am stat cel mai mult in National Guard si am avut r7! In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?:Am stat la FBI rank 6! De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Deoarece am mai fost leader si stiu cum se ,,mananca"! Link catre profilul pe panel:- http://redzking.ro/forum/index.php?/profile/42-gamesol/ Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu! Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban):Nu am mai fost sactionat pana acum! Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?: Am o parere destul de buna,Nu am mai fost in mafie momentan! Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?Sunt bune,Nu mai tin minte exact! Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?:Sunt foarte frumoase ele mau cucerit mereu pe sa:Mp am stat in jur de 2 samptamani!
 18. Nickname pe server: GameSoL Cerere pentru Leader School instrucors Ore jucate: 10 De cat timp joci pe server: 3 samptamani! Varsta reala:14 ani Ce alte jocuri mai joc?: ETS 2 SI atat! Ce vei face dupa terminarea liceului?:Facultatea! Cea mai mare realizare pe redzking:Am fost leader National Guard. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa fac sedintele mai frumoase si sa fiu foarte exigent cu membri factiunei mele! Ai citit regulamentul liderilor (CLICK AICI)?: Da De ce ai aplicat pentru functia de lider?: Deoarece am destula experienta pentru a fi un leader! Ce te deranjeaza cel mai mult la redzking?: Ma deranjeazaa uni helperi ca nu stiu sa raspunda la anumite intrebari banale! In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?: Am stat cel mai mult in National Guard si am avut r7! In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?:Am stat la FBI rank 6! De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Deoarece am mai fost leader si stiu cum se ,,mananca"! Link catre profilul pe panel:- http://redzking.ro/forum/index.php?/profile/42-gamesol/ Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu! Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban):Nu am mai fost sactionat pana acum! Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?: Am o parere destul de buna,Nu am mai fost in mafie momentan! Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?Sunt bune,Nu mai tin minte exact! Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?:Sunt foarte frumoase ele mau cucerit mereu pe sa:Mp am stat in jur de 2 samptamani!
 19. Model anuntare inactivitate: Conditii: 1. Inactivitate nu trebuie sa fie mai mare de 7 zile. 2. In perioada in care ati spus ca sunteti INACTIVI nu va permit sa intrati pe server.
 20. Model cerere de demisie:
 21. Wanted list: Wanted 1 - Furt vehicul / Attack Civil Wanted 2 - Neplata amenda / Condus haotic. Wanted 3 - Necomformare ordin / Attack Cop. Wanted 4 - Kill cop / Dare de mita. Wanted 5 - Kamikaze. Wanted 6 - Runner / Robber / Complice Rob / Hack(In cazul ca nu este un admin pe server) Acesta este wanted-ul pe care eu personal il consider necesar. Deoarece sunt sigur ca nimeni nu va acorda Wanted 1 pentru furt vehicul sau attack civil.
 22. Load more activity