Welcome to RedzKing - Your New Personality

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

PikaChu

Detinator Server
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About PikaChu

 • Rank
  Detinator KING.REDZKING.RO
 1. DNS LUAT, E AL MEU
 2. Motiv: In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?:- Poti spune la fel ca la : In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?:
 3. 188.214.88.162:7777 s-a schimbat port-ul era 7778 acum e 7777
 4. Cand imi faceti Sectiunea?
 5. Nickname pe server: abre Ore jucate: 0 De cat timp joci pe server: de acum Varsta reala:Am varsta de 14 ani Ce alte jocuri mai joc?:Mai joc CS:GO, ETS2 si FS17 Ce vei face dupa terminarea liceului?:Dupa terminarea liceului ma voi duce la facultate Cea mai mare realizare pe redzking: Inca nu am o realizare Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Eu, fata de alti lideri voi avea multa grija de factiune. Ai citit regulamentul liderilor (CLICK AICI)?: Da, l-am citit De ce ai aplicat pentru functia de lider?: Deoarece vreau sa incerc o noua senzatie si sa le ofer playerilor o sansa la o functie. Ce te deranjeaza cel mai mult la redzking?: Nimic In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?:Nu am fost intr-o factiune In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?:Nu am fost intr-o factiune De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: eu sunt capabil sa fiu lider pentru ca stiu sa ajut , sa dau sfaturi , sunt respectos si un bun conducator Link catre profilul pe panel:- Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu, nu am fost banat Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban):Nu am sanctiuni Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?: Prerea mea este ca o mafie e atunci cand vrei sa faci ceva ilegal.E atunci cand te simti nervos aplica intr-o mafie si distruge tot Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?: N-am fost. Dar par destul de prietenoase Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?: Este genul meu deci o parere buna
 6. 1. Numele tau: PikaChu 2. IP Server: 89.34.24.212 3. DNS: KING.REDZKING.RO 4. Mod: RPG 5. Sistemul de operare: LINUX 6. Tara unde este hostat: Romania 7. Unde este hostat serverul ?: Lux-Host.biz 8. Cate Sloturi Are serverul ?:75 9. Link catre gametrackerul serverului vostru:- 10. GameTracker Average :- 11. Tu esti detinator principal ? :Da. 12. Id contact :Facebook:https://www.facebook.com/roby.andrei.7 REGULAMENT & INFORMATII Acceptam orice tip de servere ca afiliat RedzKing Nu faceti cereri pentru DNS-urile care sunte deja ocupate. Nu aveti voie sa va dati cu parerea la cereri dns (pro/contra) Daca nu respecatati modelul sau regulamentul cererea va fi inchisa si riscati WARN. Categorii colorate se va primii dupa o luna in comunitate cu server-ul
 7. Nick pe server: abre Cea mai mare realizare pe redzking rpg1: Inca nu am o realizare. De ce crezi ca meriti helper: Eu cred ca merit functia de HELPER Deoarece server-ul este in cautare, sunt activ, sunt destul de matur pentru varsta mea si scriu corect gramatical. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: De acum, ca s-a deschis voi acorda 3/4 ore pe zi Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Daca obtin functia de helper am in gand sa ajung la o functie cat mai mare Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Eu sunt diferit de alti playeri prin seriozitatea si intelegerea mea. Ai fost banat vreodata pe redzking rpg1? Daca da, specifica toate banurile: Nu, nu am fost banat Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Du, nu am primit warn/jail Varsta reala: Am varsta de 14 ani Ce alte jocuri joci?:Eu mai joc CS:GO, ETS2 si L4D Ce vei face dupa terminarea liceului?: Dupa terminarea liceului ma voi duce la facultate Daca un player te intreaba cum da rob, ce ii raspunzi?: Pentru a da rob ai nevoie de 10 rob points si sa fii in biz-ul/banca la care vrei sa dai rob si apoi tastezi [/rob] Daca un player intreaba cum face bani repede, ce ii raspunzi?: Banii ii faci alegand un job din [/jobs] Daca un player intreaba cum face un clan, ce ii raspunzi?:Un clan il cumperi din [/shop] Ce pedeapsa se acorda pentru DM cu hunter ca politist?: Nu este voie DM cu Hunter. Cei care incurca primesc FactionWarn. sau se pedepseste cu jail depinse de situatia acestuia Link cu profilul de pe panel:- In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: Nu am fost intr-o factiune pe acest server. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Nu am fost intr-o factiune pe acest server. Cererile cu raspunsuri de 2 cuvinte (ex: vreau helper pt ca imi place sa ajut playerii; merit helper pt ca sunt activ; daca iau helper o sa ajut playerii) sunt ignorate. Playerii ce folosesc informatii false in aplicatie vor ramane fara helper si fara vreo sansa de a ajunge helper vreodata.