Welcome to RedzKing - Your New Personality

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Alessandro

Membru
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Community Reputation

1 Neutral

About Alessandro

 • Rank
  Newbie
 1. Model anuntare inactivitate: Conditii: 1. Inactivitate nu trebuie sa fie mai mare de 7 zile. 2. In perioada in care ati spus ca sunteti INACTIVI nu va permit sa intrati pe server.
 2. Model cerere de demisie:
 3. Wanted list: Wanted 1 - Furt vehicul / Attack Civil Wanted 2 - Neplata amenda / Condus haotic. Wanted 3 - Necomformare ordin / Attack Cop. Wanted 4 - Kill cop / Dare de mita. Wanted 5 - Kamikaze. Wanted 6 - Runner / Robber / Complice Rob / Hack(In cazul ca nu este un admin pe server) Acesta este wanted-ul pe care eu personal il consider necesar. Deoarece sunt sigur ca nimeni nu va acorda Wanted 1 pentru furt vehicul sau attack civil.
 4. Regulament Los Santos Police Departament Regulament de ordine interioara : 1.Fara jigniri pe chat-ul factiunii sau cel departamental! 2.Fara comert pe chat-ul factiunii sau cel departamental! 3.Fara discutii aiurea pe chat-ul factiunii sau cel departamental! 4.Fara cereri de rank-up pe chat-ul factiunii! 5.Obligatoriu sa folositi un program de filmat in momentul in care stati la confiscat de permise! Regulament de ordine exterioara: 1.Fara mesaje trimise la lider / co-lider in legatura cu aplicatia (REJECT automat) 2.Jucatorii ce detin vreun warn nu vor fii acceptati! 3.Aplicatiile trebuie sa fie completate in cel mai serios mod! 4.Daca aplicatia a fost respinsa odata o sa puteti aplica din nou dupa 3 zile! 5.Orice forma de jignire adusa la adresa unui membru LSPD poate duce la blacklist! 6.Regulamentul server-ului trebuie respectat cu strictete!
 5. Los Santos Police Departament este un departament de politie situat in orasul Persing Square, Los Santos. Acest departament este impartit in mai multe divizii: Divizia SWAT (Special Weapons and Tactics) este divizia principala, aceasta se ocupa cu interventiile peste suspectii cautati general. Detective Bureau este divizia detectivilor care se ocupa cu cercetarea unor persoane din umbra, odata stranse suficiente dovezi, divizia SWAT ii poate salta pe suspecti. Traffic Division este divizia ofiterilor rutieri, care se ocupa cu controlarea vehiculelor dar si a persoanelor ce le conduc.
 6. Nick pe server: Nickname-ul meu pe acest server este Alessandro.Cea mai mare realizare pe redzking: Cea mai mare realizare a mea de pe comunitate RedzKing este ca am primit functia de lider Los Santos Police Departament.De ce crezi ca meriti helper: Eu Alessandro, in varsta de 17 ani consider ca merit functia de Helper deoarece am suficienta experienta in domeniul STAFF si imi doresc sa pot sustine jucatorii ce au nevoie de ajutor.Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: 3-5 ore, in fuctie de programul pe care il am la munca.Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Eu Alessandro, in varsta de 17 ani am de gand sa ajut cat mai multi jucatori cand obtin functia de Helper pe aceasta comunitate numita RedzKing, iar usor-usor sa evoluez la gradul de Admin.Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Eu Alessandro, in varsta de 17 ani nu consider ca sunt diferit fata de alti playeri, doar pentru ca detin o anumita functie nu ma face mai special, cu toti suntem egali.Ai fost banat vreodata pe redzking? Daca da, specifica toate banurile: Eu Alessandro, nu am fost banat.Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Nu.Varsta reala: Eu am 17 ani.Ce alte jocuri joci?: Eu mai joc MTA si PUBG.Ce vei face dupa terminarea liceului?: Eu Alessandro, am sa urmez o facultate pe domeniul management.Daca un player te intreaba cum da rob, ce ii raspunzi?: Pentru a da rob foloseste comanda /rob cand te afli in banca, dar trebuie sa ai 10 rob points.Daca un player intreaba cum face bani repede, ce ii raspunzi?: Pentru a face bani trebuie sa iti iei un job sau sa iti incerci norocul la barbut.Daca un player intreaba cum face un clan, ce ii raspunzi?: Pentru a crea un clan foloseste comanda /shop, dar trebuie sa ai 100 premium points.Ce pedeapsa se acorda pentru DM cu hunter ca politist?: Nu se acorda din doua motive : 1. DM este permis pe COP / 2. Helper-ul nu poate da ajail.Link cu profilul de pe panel: http://redzking.ro/panel/profile/AlessandroIn ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: Ultima si actuala mea factiune este Los Santos Police Departament (Rank 7)In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: -
 7. Nickname pe server: Nickname-ul meu de pe server este : Alessandro. Ore jucate: Eu am o ora pe acest server. De cat timp joci pe server: De astazi 12 / 05 / 2017. Varsta reala: Eu am 17 ani. Ce alte jocuri mai joc?: Eu mai PUBG si MTA. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Eu voi urma o facultate pe domeniul management. Cea mai mare realizare pe redzking: Cea mai mare realizare a mea de pe acest server , a fost atunci cand am primit functia de lider Los Santos Police Departament. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Eu Alessandro, nu pot spune ca as face ceva diferit fata de alti lideri deoarece lucrurile pe care le poate face un lider sunt aceleasi. Acestea ar fii : Recrutarea foarte serioasa, teste foarte serioase, sedinte de informare, de promovare rank si supravegherea activitatii. Ai citit regulamentul liderilor (CLICK AICI)?: Da, eu Alessandro am citit si luat la cunostinta regulamentul liderilor. De ce ai aplicat pentru functia de lider?: Eu Alessandro in varsta de 17 ani, am aplicat pentru functia de lider Los Santos Police Departament deoarece sunt sigur ca ma voi descurca cu aceasta functie. Voi fii capabil pentru a recruta membrii seriosi si cu bun simt. Ce te deranjeaza cel mai mult la redzking?: Nu ma deranjeaza nimic la comunitatea RedzKing. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?: Am fost lider in Los Santos Police Departament, am stat o ora. In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?: N/A. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Eu Alessandro, in varsta de 17 ani consider ca ma voi descurca cu aceasta functie deoarece sunt o fire calma, sociabila dar si foarte serioasa. Nu tolerez limbajul vulgar, nici glumele proaste pe care unii membrii ale acestei comunitati le fac. Imi place ca peste tot unde merg sa las loc de "Buna ziua" pentru a demonstra ca nu sunt lipsit de educatie. Link catre profilul pe panel: http://redzking.ro/panel/profile/Alessandro Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu am fost banat. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban): Niciuna. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?: Parerea mea despre mafii este una buna deoarece acestea dau de lucru departamentelor de politie, nu am fost in nici o mafie. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?: Parerea mea despre factiunile pasnice este una foarte buna deoarece nu toti prefera mafiile sau factiuniile departamentale, nu am facut parte din nici o factiune de acest gen. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?: Parerea mea despre departamente este una foarte buna deoarece acestea sunt mereu ocupate cu prinderea infractorilor, confiscarea de arme / droguri / permise.