Welcome to RedzKing - Your New Personality

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

HeR0D0Ts

Membru
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About HeR0D0Ts

  • Rank
    Newbie
  1. Nick pe server: HeR0D0TsCea mai mare realizare pe redzking: Lider LV Police Departament De ce crezi ca meriti helper: Pentru ca stiu comenzile si ma descurc in orice situatieCate ore acorzi pe zi acestui joc?: 4-5 ore chiar si 6Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?:Pai sa raspund la cat mai multe intrebari adresate de playeri Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Pai nu stiu poate ca stiu mai bine comenzile am fost pe un server de la helper 1 am ajuns la admin 6 prin Rank crescut pe meritAi fost banat vreodata pe redzking? Daca da, specifica toate banurile: nu, nu am fost banat niciodataAi primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: nu am primit nici jail nici warnVarsta reala: 15 aniCe alte jocuri joci?: LoL si cate odata cs1.6Ce vei face dupa terminarea liceului?: vreau sa ma fac profesor de sportDaca un player te intreaba cum da rob, ce ii raspunzi?: Salut, pentru a da rob foloseste comanda /rob.Succes! Daca un player intreaba cum face bani repede, ce ii raspunzi?: Salut, pentru a face bani poti da rob sau te poti duce la un job cu castig bun cu ajutotul comenzi /jobsDaca un player intreaba cum face un clan, ce ii raspunzi?:Salut, /shop> create clan( pentru asta ai nevoie de premium points ) Ce pedeapsa se acorda pentru DM cu hunter ca politist?: FWLink cu profilul de pe panel:http://redzking.ro/panel/profile/HeR0D0TsIn ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: membru taxi ls si am stat 2 zile dupa am primit lider lvpdIn ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: taxi s si am parasito pentru ca am primit lider LV Police Departament
  2. Nickname pe server: HeR0D0Ts Ore jucate: 1,55 De cat timp joci pe server: de doua zile dar am avut teze si nu am putut juca Varsta reala:15ani Ce alte jocuri mai joc?:LoL si cate odata cs 1.6 Ce vei face dupa terminarea liceului?:vreau sa fiu profesor de sport Cea mai mare realizare pe redzking: pai membru taxi Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa organizez bine factiunea astfel sa le faca membrilor munca mai usoara Ai citit regulamentul liderilor (CLICK AICI)?: da, l-am citit De ce ai aplicat pentru functia de lider?:Imi place sa am o responsabilitate si sa dau comenzi nu gen sa fie membri slugi adica vreau sa fac program si sa ii organizez Ce te deranjeaza cel mai mult la redzking?: nimic e un server foarte ok In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?:ls taxi si rank 1 In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?:in niciuna De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca m-a organizez bine sunt foarte hotarat si stiu mereu ce vreau Link catre profilul pe panel:http://redzking.ro/panel/profile/HeR0D0Ts Ai fost banat vreodata? De ce?: nu, nu am fost Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban):nu am avut nici o sanctiune Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?:Foarte buni membri la war si la tintit Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?:am fost in taxi ls un lider de treaba bravo lui si am stat 2 zile si inca sunt Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?:nu am fost pana acum intr-un departament si sunt foarte bine organizate.