Welcome to RedzKing - Your New Personality

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

GabiuTa

Membru
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About GabiuTa

 • Rank
  Newbie
 1. 1. Numele tau:GabiuTa 2. IP Server:93.119.25.187:7777 3. DNS:KING.REDZKING.RO 4. Mod:RPG 5. Sistemul de operare:LINUX 6. Tara unde este hostat:Romania 7. Unde este hostat serverul ?:Lux-Host.biz 8. Cate Sloturi Are serverul ?:50 9. Link catre gametrackerul serverului vostru:- 10. GameTracker Average :- 11. Tu esti detinator principal ? :Da! 12. Id contact :Facebook:https://www.facebook.com/gabriel.istudor.923 REGULAMENT & INFORMATII Acceptam orice tip de servere ca afiliat RedzKing Nu faceti cereri pentru DNS-urile care sunte deja ocupate. Nu aveti voie sa va dati cu parerea la cereri dns (pro/contra) Daca nu respecatati modelul sau regulamentul cererea va fi inchisa si riscati WARN. Categorii colorate se va primii dupa o luna in comunitate cu server-ul
 2. Nick pe server: GabiuTa Cea mai mare realizare pe redzking rpg1: Inca nu am o realizare. De ce crezi ca meriti helper: Eu cred ca merit functia de HELPER Deoarece server-ul este in cautare, sunt activ, sunt destul de matur pentru varsta mea si scriu corect gramatical. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: De acum, ca s-a deschis voi acorda 3/4 ore pe zi Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Daca obtin functia de helper am in gand sa ajung la o functie cat mai mare Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Eu sunt diferit de alti playeri prin seriozitatea si intelegerea mea. Ai fost banat vreodata pe redzking rpg1? Daca da, specifica toate banurile: Nu, nu am fost banat Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Du, nu am primit warn/jail Varsta reala: Am varsta de 15 ani Ce alte jocuri joci?:Eu mai joc CS:GO, Samp Ce vei face dupa terminarea liceului?: Dupa terminarea liceului ma voi duce la facultate Daca un player te intreaba cum da rob, ce ii raspunzi?: Pentru a da rob ai nevoie de 10 rob points si sa fii in biz-ul/banca la care vrei sa dai rob si apoi tastezi [/rob] Daca un player intreaba cum face bani repede, ce ii raspunzi?: Banii ii faci alegand un job din [/jobs] Daca un player intreaba cum face un clan, ce ii raspunzi?:Un clan il cumperi din [/shop] Ce pedeapsa se acorda pentru DM cu hunter ca politist?: Nu este voie DM cu Hunter. Cei care incurca primesc FactionWarn. sau se pedepseste cu jail depinse de situatia acestuia Link cu profilul de pe panel:- In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: Nu am fost intr-o factiune pe acest server. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Nu am fost intr-o factiune pe acest server. Cererile cu raspunsuri de 2 cuvinte (ex: vreau helper pt ca imi place sa ajut playerii; merit helper pt ca sunt activ; daca iau helper o sa ajut playerii) sunt ignorate. Playerii ce folosesc informatii false in aplicatie vor ramane fara helper si fara vreo sansa de a ajunge helper vreodata.
 3. Nume: (scrie numele tau aici): Rank: (scrie rank-ul pe care il detii in factiune): Motiv: (scrie aici motivul pentru care o sa absentezi o vreme de pe samp): Data: (data cand o sa fi inactiv, ex: 27.08.2015~14.09.2015): Alte aprecizari:
 4. Nick name:Rank-ul detinut:Cate zile aveti in Grove Street?:De ce vreti sa plecati din Grove Street:Alte precizari:
 5. Mersi pentru lider Ionutz
 6. Nickname pe server:GabiuTa Ore jucate: O ora dar o sa petrec mai mult timp pe acest server. De cat timp joci pe server: De putin timp. Varsta reala:14 Ce alte jocuri mai joc?:CS-GO, Gta romania 2. Ce vei face dupa terminarea liceului?:Nu stiu, o sa vad cand o sa termin. Cea mai mare realizare pe redzking: Cand mi-am cumparat masinile: Huntley si Bobcat. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Nimica, am de gand sa fac o factiune mare. Ai citit regulamentul liderilor (CLICK AICI)?: Da De ce ai aplicat pentru functia de lider?:Am aplicat la functia de lider pentru ca doresc lider la aceasta factiune. Ce te deranjeaza cel mai mult la redzking?: Nu ma deranjeaza nimic la acst server. In ce factiune ai stat cel mai mult timp, si ce rank ai avut?:Nu am mai avut o factiune. In ce factiune ai stat cel mai putin timp, si ce rank ai avut?:Nu am mai avut o factiune. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Cred ca ma voi descurca ca lider pentru ca am mai fost lider pe alte servere. Link catre profilul pe panel:http://redzking.ro/panel/profile/GabiuTa Ai fost banat vreodata? De ce?: Nu am fost banat. Ce sanctiuni ai pana in momentul de fata? (ajail, mute, warn, ban):Nu am nici o sanctiune. Ce parere ai despre mafii? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o mafie?:Parerea mea despre o mafie este foarte buna. Nu am mai fost intr-o mafie pe acest server. Ce parere ai despre factiunile pasnice? Cat ai stat cel mai mult timp intr-o factiune pasnica?:Parerea mea despre o factiune pasnica este foarte buna. Nu am mai fost intr-o factiune pasnica pe acest server. Ce parere ai despre departamente? Cat ai stat cel mai mult timp intr-un departament?:Parerea mea despre un departament este foarte buna. Nu am mai fost intr-un departament pe acest server.